Umami Catering, in samenwerking met Imec, is op zoek naar een enthousiaste en zelfstandige broodjesmedewerker die zich comfortabel voelt in een solowerkomgeving. Onze ideale kandidaat heeft een passie voor kwalitatieve gerechten en is in staat om verantwoordelijkheden te nemen met een gastvrije glimlach.
*Wat vragen we jou?**
Bereiding en verkoop van broodjes
Voorraad van de broodjescorner in de gaten houden en aanvullen indien nodig
Controle van verschillende voedingswaren om kwaliteit en versheid te garanderen
Orde en netheid bewaren in de keuken en meehelpen om dit te realiseren
Jouw profiel
*Wie zoeken we?**
Een gemotiveerd persoon die zich volop wil inzetten
Ervaring in een grootkeuken of catering is een pluspunt
Zelfstandig werken vormt geen probleem maar je kan ook met de collega's in een team overweg
Gerechten bereiden: Spaans
Gerechten bereiden: Chinees
Gerechten bereiden: Creools
Gerechten bereiden: Libanees
Vlees en vis voorbereiden (schoonmaken, snijden, opbinden, omwikkelen, ...)
Gerechten bereiden: Thais
Een soort product bereiden: Nagerechten, ijs
De bereiding en de productie van gerechten superviseren
Controleren of de regels voor voedselveiligheid worden toegepast
Gerechten bereiden: Vietnamees
Gerechten bereiden: Afrikaans
Medewerkers opleiden in vaktechnieken
Gerechten bereiden: Andere wereldspecialiteiten
Een soort product bereiden: Vis, zeeproducten
De ingrediënten doseren en mengen
De activiteiten van een team coördineren
Gerechten bereiden: Indisch
Gerechten bereiden: Italiaans
Koken voor een doelgroep: Gehospitaliseerde personen
Het werkblad en het keukengerei klaarmaken
Toestellen aanzetten (ovens, kookplaten, ...)
Gerechten bereiden: Japans
Koken voor een doelgroep: Bejaarden
Koken voor een doelgroep: Kinderen
Gerechten bereiden: Europees
De gerechten opmaken om op te dienen (presentatie, samenstelling, afwerking, ...)
Gerechten bereiden: Noord-Amerikaans
De goederen ontvangen en controleren
De goederen opslaan in een koelkamer of voorraadkamer
Gerechten bereiden: Oosters
Gerechten bereiden: Zuid-Amerikaans
Bereidingen en producten verpakken en etiketteren (fabricatie- en houdbaarheidsdata)
Ze opbergen in de koelruimte, de voorraadkamer, ...
Een soort product bereiden: Sandwiches
De voorraad opvolgen, tekorten vaststellen
Bestellingen plaatsen
Een soort product bereiden: Traiteurproducten
Een soort product bereiden: Ontbijt
Een soort product bereiden: Vlees
Groenten en fruit wassen en schoonmaken
De werkpost en het keukengerei onderhouden en schoonmaken
Een soort product bereiden: Sauzen
Vlees, vis, groenten, ... koken of opwarmen
Gerechten bereiden: Regionale specialiteiten
Menu’s uitwerken
Recepten creëren of aanpassen (samenstelling, nieuwe smaken, ...)
Aanbod
*Wat bieden wij jou?**
Vaste planning op weekdagen
Sporadisch weekendwerk
Salaris volgens de bepalingen in paritair comité 302
Een tof en hecht team waar je mee samenwerkt
Werken in een groeiend bedrijf dat in heel België actief is
Ben jij de geschikte kandidaat voor deze uitdagende functie? Heb je interesse in een culinaire omgeving met flexibele werktijden? Laat het ons meteen weten via de knop hieronder of bel ons op 02/481 96 04. Voor eventuele vragen kun je ook contact met ons opnemen via e-mail op umamicatering@adecco.be. Sébastien staat klaar als je contactpersoon voor deze vacature.