Job 197 van 308


Report this listing

Solliciteren



Broodjesmedewerker | Umami Catering | Imec Leuven


Functie

Umami Catering, in samenwerking met Imec, is op zoek naar een enthousiaste en zelfstandige broodjesmedewerker die zich comfortabel voelt in een solowerkomgeving. Onze ideale kandidaat heeft een passie voor kwalitatieve gerechten en is in staat om verantwoordelijkheden te nemen met een gastvrije glimlach.
  • *Wat vragen we jou?**
  • Bereiding en verkoop van broodjes
  • Voorraad van de broodjescorner in de gaten houden en aanvullen indien nodig
  • Controle van verschillende voedingswaren om kwaliteit en versheid te garanderen
  • Orde en netheid bewaren in de keuken en meehelpen om dit te realiseren

Jouw profiel

  • *Wie zoeken we?**
  • Een gemotiveerd persoon die zich volop wil inzetten
  • Ervaring in een grootkeuken of catering is een pluspunt
  • Zelfstandig werken vormt geen probleem maar je kan ook met de collega's in een team overweg
  • Gerechten bereiden: Spaans
  • Gerechten bereiden: Chinees
  • Gerechten bereiden: Creools
  • Gerechten bereiden: Libanees
  • Vlees en vis voorbereiden (schoonmaken, snijden, opbinden, omwikkelen, ...)
  • Gerechten bereiden: Thais
  • Een soort product bereiden: Nagerechten, ijs
  • De bereiding en de productie van gerechten superviseren
    Controleren of de regels voor voedselveiligheid worden toegepast
  • Gerechten bereiden: Vietnamees
  • Gerechten bereiden: Afrikaans
  • Medewerkers opleiden in vaktechnieken
  • Gerechten bereiden: Andere wereldspecialiteiten
  • Een soort product bereiden: Vis, zeeproducten
  • De ingrediënten doseren en mengen
  • De activiteiten van een team coördineren
  • Gerechten bereiden: Indisch
  • Gerechten bereiden: Italiaans
  • Koken voor een doelgroep: Gehospitaliseerde personen
  • Het werkblad en het keukengerei klaarmaken
    Toestellen aanzetten (ovens, kookplaten, ...)
  • Gerechten bereiden: Japans
  • Koken voor een doelgroep: Bejaarden
  • Koken voor een doelgroep: Kinderen
  • Gerechten bereiden: Europees
  • De gerechten opmaken om op te dienen (presentatie, samenstelling, afwerking, ...)
  • Gerechten bereiden: Noord-Amerikaans
  • De goederen ontvangen en controleren
    De goederen opslaan in een koelkamer of voorraadkamer
  • Gerechten bereiden: Oosters
  • Gerechten bereiden: Zuid-Amerikaans
  • Bereidingen en producten verpakken en etiketteren (fabricatie- en houdbaarheidsdata)
    Ze opbergen in de koelruimte, de voorraadkamer, ...
  • Een soort product bereiden: Sandwiches
  • De voorraad opvolgen, tekorten vaststellen
    Bestellingen plaatsen
  • Een soort product bereiden: Traiteurproducten
  • Een soort product bereiden: Ontbijt
  • Een soort product bereiden: Vlees
  • Groenten en fruit wassen en schoonmaken
  • De werkpost en het keukengerei onderhouden en schoonmaken
  • Een soort product bereiden: Sauzen
  • Vlees, vis, groenten, ... koken of opwarmen
  • Gerechten bereiden: Regionale specialiteiten
  • Menu’s uitwerken
    Recepten creëren of aanpassen (samenstelling, nieuwe smaken, ...)

Aanbod

  • *Wat bieden wij jou?**
  • Vaste planning op weekdagen
  • Sporadisch weekendwerk
  • Salaris volgens de bepalingen in paritair comité 302
  • Een tof en hecht team waar je mee samenwerkt
  • Werken in een groeiend bedrijf dat in heel België actief is

    Ben jij de geschikte kandidaat voor deze uitdagende functie? Heb je interesse in een culinaire omgeving met flexibele werktijden? Laat het ons meteen weten via de knop hieronder of bel ons op 02/481 96 04. Voor eventuele vragen kun je ook contact met ons opnemen via e-mail op umamicatering@adecco.be. Sébastien staat klaar als je contactpersoon voor deze vacature.

Solliciteren

584 ACC NATIONAL NORTH
+32 (0)2 481 96 07

Solliciteren